Sleutellabels zijn een handige manier om je sleutels te labelen. Vooral bij bedrijven of instellingen waar veel sleutels in omloop zijn, zijn sleutellabels de ideale oplossing. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een autogarage voor het overzichtelijk opbergen en labelen van alle autosleutels. Of een zorginstelling met veel kamers. Door labels te gebruiken hoef jij nooit meer te zoeken naar de juiste sleutel.

 

Verschillende soorten sleutellabels

Er zijn verschillende soorten sleutellabels waar je uit kunt kiezen. In dit artikel zetten we ze voor je op een rij, zodat jij de beste labels kunt kiezen voor jouw bedrijf of instelling. 

 

  1. Sleutellabels met inschuifpapier

Sleutellabels met inschuifpapier zijn eigenlijk de klassiekers onder de sleutel labels. Ze zijn er in allerlei vrolijke kleurtjes. Daarnaast zijn ze relatief goedkoop én ze gaan lang mee. Het inschuifpapiertje kun je makkelijk zelf beschrijven en eventueel verwisselen. Het verwisselen van het inschuifpapiertje is mogelijk door de sleutelring te verwijderen, of door een kliksysteem. Er zijn ook labels met een tweezijdig venster, zodat je twee kanten kunt beschrijven.

 

  1. Kunststof sleutellabels met gravering

Het is ook mogelijk om je sleutel label te laten graveren. In dat geval kies je voor een kunststof of metalen sleutellabel. Het voordeel van plastic sleutellabels is dat ze bestand zijn tegen water en lang meegaan. Het is bovendien een relatief goedkope oplossing als je op zoek bent naar een sterk label. Je kunt ze bestellen in verschillende vrolijke kleuren en laten graveren met bijvoorbeeld nummers, kentekens, een logo of een tekst. 

 

  1. Metalen sleutellabels met gravering

Kies je voor kwaliteit en uitstraling, dan ga je voor metalen sleutellabels. Ze zijn verkrijgbaar in aluminium, RVS / edelstaal en messing. De aluminium sleutellabels zijn het meest populair. Ze zien er mooi uit, zijn beschikbaar in verschillende kleuren en zijn bovendien licht. De metalen sleutel labels zijn te graveren naar wens, zoals bijvoorbeeld een naam, logo, nummer, adres, kenteken of tekst. Er zijn prachtige metalen labels leverbaar in allerlei vormen en maten.  

 

Sleutellabels kopen?

Ben je op zoek naar sleutellabels? Ze zijn er in enorm veel soorten, maten, kleuren en materialen. Je kunt kiezen voor een inschuifpapier om zelf te beschrijven of voor een sleutellabel met gravering. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met een producent of groothandel in sleutellabels. Zij denken graag met je mee welke sleutellabels het beste bij jouw onderneming passen.